HGI – Triple Team

Dette er den anden video, jeg blev shanghajet til at lave for HGI Gymnastik og Trampolin. Triple Team er deres udtagede springhold, men selvom de træner meget, skulle der også gerne være tid til gøgl, hvilket jeg håber på videoen også komunikerer.

Hvis man skulle have lyst til at vide mere om gymnastik hos HGI, så kan man gå ind og læse mere på deres hjemmeside her.

Soundtrack: Fixed – Episode 002 – Superhelte

Soundtrack Fixed logo

Velkommen til episode to af Soundtrack: Fixed. Dine værter er Bjarke Juul Georgi Østergaard og Martin Riise Nielsen. I denne episode tager vi fat i den uendelige verden af superheltemusik. Hvis du har nogle forslag, kommentarer, ris eller ros, så skal du være velkommen til at kontakte os på vores Facebookside eller på mailadressen soundtrackfixed@gmail.com.

HGI – Grand Prix Gymnastik

For et par måneder siden blev jeg shanghajet til at lave to reklamefilm for den lokale gymnastikforening. Den ene skulle reklamere for deres udtagede springhold, og den anden skulle reklamere for deres grand prix hold. Ovenstående er reklamen for grand prix-holdet. Hvis man ikke skulle være helt informeret, så er grand prix gymnastik en form for æstetisk konkurrencegymnastik. Jeg fulgte de forskellige grand prix-hold til både træning og konkurrence, og det er hvad der kom ud af det.

-Martin

Soundtrack: Fixed – Episode 001 – Introduktion

Soundtrack Fixed logo

Velkommen til det splinternye podcast dedikeret til alt hvad der har med soundtracks at gøre. Dine værter er Hr. Bjarke Juul Georgi Østergaard og undertegnede (Martin Riise Nielsen.) I denne første episode har vi hver især udvalgt fem numre, der kan være med til at give et indtryk af, hvad lyttere kan forvente sig af fremtidige episoder.

Hvis der er nogen der skulle have lyst til at kontakte os med ris eller ros, så skal i være velkomne til at gøre det på mailadressen: soundtrackfixed@gmail.com

 

Lindehuset: Koloni 2013

Efter ‘Lindehuset: Koloni 2013′ har været tilgængelig på YouTube i flere uger er jeg nu endelig nået til også at få skrevet en opdatering her på siden.

‘Lindehuset: Koloni 2013′ er naturligvis en dokumentarisk fortælling af de forskellige løjer og spillopper, som udspillede sig under ungdomsklubben Lindehusets kolonitur til Sverige i efterårsferien 2013. Jeg har selv gået i klubben, og blev spurgt om jeg ville have lyst til at komme med på turen for at filmatisere hændelserne, og at dømme efter ovenstående må jeg jo naturligvis have takket ja til tilbuddet.

– Martin

Den Gyldne Hane 2014

Efter at have været så involveret, som jeg nu engang var, i afholdelsen af Den Gyldne Hane 2013, kunne jeg simpelthen ikke lade være med lige at klippe den her sammen. Jeg faldt tilfældigvis over alle de tilmeldte film fra sidste gang, og jeg fik bare lyst til at klippe en trailer. I øvrigt havde jeg også lige fundet det stykke musik, som jeg bruger i traileren, og det måtte jeg simpelthen bare bruge til et eller andet.

-Martin Riise Nielsen

Lindehusets 50 års jubilæum

Da jeg gik i fjerde klasse, tilbage i 2004, startede jeg i fritidsklubben Lindehuset. Jeg har haft utroligt mange gode oplevelser i den klub, og for nyligt fejrede de deres 50 års jubilæum. I den forbindelse valgte jeg at lave en lille video til dem, med nogle af alle de aktiviteter der var på dagen. Der var sang og kage, og så stjal Mr. Mox en af mine venners ur, så det var jo bare helt fantastisk.